Modele de telefoane blackberry

Momentanan, Noul Model este cunoscut Sub numele de COD Athena, deci nu știm cum se va Numi și nici Când va fi lansat, Dar e foarte posibil să apară PE piață Cât de curând. Pentru că seamănă izbitor de mult cu précédesorul său, Keyone, n-ar trebui să ne mire Dacă vom avea un BlackBerry Keytwo sau Keyone 2018. BlackBerry Athena va fi Noul modèle al compagei solo de telefoane Care încă vrea să combiner tehnologia ecranelor tactile cu tastatura QWERTY Fizică. Un telefon Care încearcă o Intoarcere la origini și nu prea. BlackBerry a vândut în Jur de 850,000 de unități ALE modelului Keyoane, așa că speră să DEA din nou lovitura cu un Alt telefon Care combină ecranul tactil, unul MIC, ce-i drept, Cu tastatura azerty Care a făcut Compania célébră. Dacă ești fan al telefoanelor BlackBerry, poate că existența EI te va încânta, Dar eu am o parère diferită Când Vine vorba de utilitatea acesteia. Tastatura QWERTY a lui BlackBerry a fost Atât de populară la început pur şi simplu pentru că oferea o accesibilitate inedită, Într-o época în Care dominau telefoanele cu tastatura numerică. BlacBerry Athena va avea difuzoare stéréo, care ar trebui să redea un sunet cel puțin mulțumitor, va fi echipat și cu mufă pentru căști de 3,5 mm, dar nu au fost încă dezvăluite și Alte specificații tehnice. Mai trebuie să aștepți puțin PANA Blackberry se va hotărî să fie mai puțin Secretos. BlackBerry Z10 3G White plus Inc. auto + folie si Silicon case transparent BlackBerry a intrat Mereu în joc cu EA însăși Când a venit vorba de inovare și păstrare a “tradiției” cu tastatura QWERTY, Dar Mereu s-a menținut PE Piața telefoanelor. Deși Trece prin vremuri tulburi de câțiva Ani, BlackBerry încă se menține bine Sub tutela TCL. Adică cineva DIN ACEA companie pare că se gândește constant la o revenire în forță.

. DIN primele imagini ne dăm însă seama că aspectul carcasei va fi destul de neatrăgător, fiind cel mai probabil în totalitate DIN Plastic sau un matériau cauciucat Care să adauge puțină aderență Când îl ții în mână sau îl Pui PE o suprafață înclinată. Există și Naomi Prasica totuși. Ambele MODELE au butoanele de Alimentare și de Volum PE Marginea Dreaptă, Dar Noul Athena va fi un telefon Dual Camera, să fie în ton cu Moda smartphone-urilor cu Două camere Foto principale, chiar Dacă nu te ajută prea mult. . Marginile DIN lateralul ecranului vor fi și ELE destul de minimizate, Dar a fost păstrat ecranul cu raport aspect 3:2, la baza căruia se regăsesc și tastele Back, Home şi Task Manager. La acestea, mai adaugi și tastatura QWERTY. . Smartphone BlackBerry BBKEYONE, QWERTY, 32GB, 4G, argintiu GeneralOperating fréquence GSM 850/900/1800/1900 MHz, HSDPA 850/900/1900/2100 MHz, LTEDimensions 140,7 x 72 x 9,4 Mmpoids – disponibilité à venir SoonDisplayTouch écran… CADOU: incarcator autoGENERAL 2G réseau GSM 850/900/1800/19003G réseau HSDPA 850/900/1900/2100HSDPA 850/900/21004G réseau NoSIM micro-Simannrenoncé 2013,… Azi, orice Smartphone sont tastatură QWERTY, fără să fie nevoie să micșoreze Atât de mult ecranul.

Dar Unii utilizatori încă preferǎ o tastatură fizică, să simtă că apasă ceva Când trimit mesaje. Poate că pentru EI BlacBerry încă nu are curajul să scoată MODELE precum cele de la Samsung sau Apple. Specificatii General smartphone: da écran tactile: da numar SIM-URI: un SIM retea 2G: GSM 850/900/1800/1900 retea 3G: HSDPA 850/900/1900/2100 sistem de operare:…. ..