Modele de nuferi

Nuferii, cunoscuti si ca Flori de Lotus sau crini de APA, au semnificatii diferite in culturi diferite. Exista multe Flori carora le-au fost atribuite semnificatii simbolice, in functie de Cultura si Epoca. Florile portretizeaza frumusetea si, de asemenea, au o conotatie spécifications pentru fiecare Cultura, perioada de timp si loc. acestea sunt folosite ca Ornamente pentru ceremonii si Sarbatori. Acelasi lucru este valabil si pentru nufar, cunoscut si Sub numele de Floare de Lotus. Nuferii sunt plante foarte rezistente, de aceea nu necesita prea multa ingrijire. Singurul périol pentru nuferi este gerul deoarece nu rezista la inghet. Dans cazul in care Iazul dumneavoastra sont peste 70 cm iar conditiile climatisation nu vor ajunge mai jos de – 20 grade, nuferii vor rezista foarte bine peste iarna. In cazul in care APA are mai Poutine de 70 cm sau Temperaturile ajung Sub – 20 de grade, este bine sa fie pregatiti pentru iarna astfel: Nuferi cresc in iazuri, lacuri si marginile raurilor, unde nu sunt curenti de APA. CEI mai timpurii lastari incep sa apara dans Luna aprilie.

Cu toate acestea, nuferii incep sa infloreasca in iunie si continua PANA en septembrie. Dans medie, crinul de APA Traieste Cam Cinci zile. Nufarul apartine Familiei Nymphaeaceae, numele sau stiintific fiind Nymphaea. Acesta Provine DIN grecescul “Nimfa”, Care in mitologia greaca inseamna creaturi féminin supranaturale Care traiau in Izvoare. Crinul de APA a fost folosit PE SCARA Larga dans divers picturi DIN civiliszatiile antice. Celebrul Impresionist francez Claude Monet (1840-1926) a pictat nuferi in ulei pentru a-si exprima aprecierea emotionala fata de mediul inconjurator. À ziua de astazi, tatuajele cu nuferi sunt extrem de populare in randul femeilor, simbolizand puritatea inimii. CEEA CE atrage ochiul sunt culorile vibrante a acestor Flori, fie ca este vorba de Roz, galben si Alb, in Apele calme, usor leganate. Floarea de Lotus Este, de asemenea, considerata un Simbol religiós in multe parti ALE lumii. CEA mai mare zeitate este reprezentata de un nufar Roz iar lotusii albastri sunt adesea asociati cunoasterii.

Dans Arena spirituala a hinduismului, conception de Inviere este symboliques reprezentat de un nufar. Acest lucru se datoreaza faptului ca noaptea (sau pe timp de noapte), nuferii USI inchid Florile si le deschid la prima Raza de Soare. (Vezi si Flori Care se deschid noaptea). Acesta este, de asemenea, un Simbol de puritate. Chiar daca planta Creste dans mal, este Pura si fara Pete. Alte conotatii simbolice ALE nufarului in unele culturi, sunt alese Flori in functie de semnificatie pentru a Decora buchetele de Mireasa. Unele brides Contemporane Aleg nuferi pentru buchetele Lor, deoarece acestea reprezinta castitatea si puritatea inimii si a sufletului. Dans culturile occidentale, elocventa sau gratia si Dragostea indepartata este reprezentata symboliques de nuferi. Ce simbolizeaza nuferii? Simbolismul nuferilor poate fi urmarit inapoi in antichitate, jucand un ROL important in diferite culturi DIN intreaga lume. De la frumusete la iluminare, nuferii reprezinta ressentir resimtite de Noi.

IATA cateva semnificatii ALE nuferilor, bazate pe diferite culturi si pratii céréale in diferite tari DIN intreaga lume. Semnificatiile nuferilor in Egipt in Egiptul Antic, Floarea de Lotus reprezenta unitatea oamenilor DIN Tara. Crinul (Simbol al Egiptului de sus) Impreuna cu Floarea de Papirus, Simbol al Egiptului de Jos, erau folosite pentru a desemna o Tara UNITA. Egiptenii Antici au apreciat, de asemenea, Nufarul albastru, pe care il considerau o reprezentare a soarelui si un Simbol al Renasterii. O Alta Iconografie religioasa a nufarului in Egipt se invarte in jurul mitului creatiei, oamenii castigand inspiration spirituala. Nufarul simbolizeaza, de asemenea, ciclul vietii – nastere si moarte. Pilonii templelor DIN Egiptul Antic aveau forma de nuferi infloriti DIN pamant. Pestii ar trebui eliberati in IAZ PE Rand, incepand cu cativa, PE parcursul a cateva saptamani, dupa ce CONT sa tratati APA cu niste bacterii speciale pentru a le asigura un mediu de viata Optim.